Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cilinders & kluizen

Schoenmakerij Dennis verkoopt inbraakwerende cilinders en kluizen van diverse kwaliteitsmerken. Al onze sloten zijn goedgekeurd door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). Daarnaast verzorgt Schoenmakerij Dennis de plaatsing en de vervanging van sloten (maar niet het uitboren). Op het gebied van kluizen kunt u bij ons terecht voor brandwerende kluizen, autokluizen, kassakluizen, hotelkluizen, privé-kluizen en vloerkluizen.

 

1, 2 en 3 ster deurcilinders

De SKG heeft een sterrensysteem opgesteld om de inbraakwerendheid van goedgekeurde deurcilinders aan te geven. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen 1, 2 en 3 sterren deurcilinders:

1 ster: standaard, 3 minuten inbraakvertraging

2 sterren: zwaar, 3 minuten inbraakvertraging

3 sterren: zwaar, 5 minuten inbraakvertraging

Een paar minuten extra inbraakvertraging is voor veel inbrekers reden genoeg om uw woning over te slaan.

 

Kluizen

Een kluis biedt extra bescherming voor uw waardevolle bezittingen. Uw eigendommen zijn veilig in geval van inbraak en bij brand. Schoenmakerij Dennis verkoopt onder meer brandwerende kluizen, autokluizen, kassakluizen, hotelkluizen, privé-kluizen en vloerkluizen. Kom langs in onze winkel in Alphen aan den Rijn, Zaandam, Weesp of Uithoorn om te bespreken wat er allemaal mogelijk is.

 

Contact

DenNis Slotenservice! Wij staan voor u klaar bij: Openen van uw deur 24/7; Inbraakpreventie voor een veilig woongevoel en het plaatsen van Sluitplannen.

Openingstijden