Langzolen repareren

Langzolen lopen door tot onder de hak. Bij Schoenmakerij DenNis kunt u terecht voor een totaalreparatie van de onderwerken van handgemaakte herenschoenen. Wij repareren onder meer luxe herenschoenen van merken als Santoni, Grenson, Crockett & Jones. Bij langzool reparaties maakt Schoenmakerij DenNis gebruik van de ambachtelijke Royal Treatment methode.

 

Royal Treatment methode

Bij de Royal Treatment methode wordt het complete leren onderwerk van de schoen vervangen en vervolgens stap voor stap weer opgebouwd. Hiermee wordt het oorspronkelijke comfort en karakter van de schoen herstelt. Met een langzool reparatie verlengt u de levensduur van uw handgemaakte herenschoenen. De Royal Treatment methode wordt onder meer toegepast op luxe herenschoenen van Santoni, Grenson, Crockett & Jones.

 

langzolen reparatie

Reparatieplan

Om de schoenen te beoordelen is het van belang dat wij deze met eigen ogen bekijken. Pas dan kunnen wij een reparatieplan opstellen en een indicatie geven van de prijs en reparatieduur. U vindt Schoenmakerij DenNis in Uithoorn, Weesp en Zaandam.

Openingstijden