Lederwaren van topkwaliteit

Bij Schoenmakerij DenNis vindt u een groot assortiment aan lederwaren. Zo bieden wij een ruime collectie tassen, riemen en portemonnees, stuk voor stuk voor een lage prijs. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van producten van hoge kwaliteit. Onze liefde voor het vak straalt van alles af: indien gewenst maken wij een paar extra gaatjes in de riem en wij verkopen ook een ruim aanbod van onderhoudsproducten om de lederwaren in goede staat te houden.

Als u op zoek bent naar een tas, riem of portemonnee, kom dan langs op één van de vestigingen van Schoenmakerij DenNis. U vindt Schoenmakerij DenNis in Weesp aan de Nieuwstraat 56A,in Zaandam aan de Westzijde 53A, Londenstraat 136 te Leidsche Rijn, Zijdelwaardplein 63A te Uithoorn. Onze vestiging in Weesp is ook makkelijk bereikbaar vanuit Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Driemond en Nigtevecht. Onze vestiging in Zaandam is goed bereikbaar vanuit Oostzaan, Landsmeer en Koog aan de Zaan.

 

Cat ChasePinking Flowers

Uw ervaren schoenmaker

Vanzelfsprekend kunt u behalve voor lederwaren ook bij ons terecht voor de reparatie van u schoenen. Schoenmakerij DenNis heeft meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van schoenreparatie. Wij hebben de kennis en de gereedschappen in huis om iedere schoen weer als nieuw te maken. Voor onze reparaties gebruiken wij alleen materialen van de allerbeste kwaliteit. Als het even kan gebruiken wij originele materialen voor de schoenreparatie.

Bij Schoenmakerij DenNis kunt u ook terecht voor de reparatie van Engelse en Italiaanse schoenen. Welk merk schoenen u ook heeft: u kunt altijd bij ons langskomen voor een reparatie. Wij verzorgen uiteraard ook reparaties aan hakken. Zelfs bijzonder schoeisel als paardrijlaarzen kunt u bij ons laten repareren. Daarnaast bent u bij ons familiebedrijf altijd gegarandeerd van de allerbeste service. Wij geven onze klanten ook altijd graag wat extra tips mee om hun gerepareerde schoenen als nieuw te houden.

 

Accessoires en overige diensten

Zoals u mag verwachten van een schoenmakerij vindt u bij ons tevens een ruim aanbod van schoenaccessoires als veters, inlegzolen en onderhoudsmaterialen om uw schoenen in goede staat te houden. Ook voor schoenspanners en schoenfournituren kunt u bij ons langskomen.

Behalve de verkoop van lederwaren biedt Schoenmakerij DenNis nog een paar andere diensten die u misschien niet direct met een schoenmaker zou associëren. Zo kunt u bijvoorbeeld langskomen voor onze sleutelservice om uw auto, huis of fietssleutels na te laten maken.

 

Openingstijden