Naamplaten verkoop

U kunt bij ons terecht om naamborden te laten maken voor uw woning of bedrijf. Het zoeken van een geschikt naambord kunt u bij ons in de winkel of via www.mijnnaamplaat.nl 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze graveer techniek? Loop dan even binnen bij één van onze vestigingen. U vindt Schoenmakerij DenNis sleutelservice in Uithoorn aan de Zijdelwaardplein 63A, Weesp aan de Nieuwstraat 56A, de Londenstraat 136 in Leidsche Rijn, in Zaandam aan de Westzijde 53A en aan de in Alphen aan den Rijn aan de Baronie 80. Onze vestigingen zijn makkelijk bereikbaar vanuit Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Driemond en Nigtevecht. Onze vestiging in Zaandam is goed bereikbaar vanuit Oostzaan, Landsmeer en Koog aan de Zaan. En onze vestiging in  Alphen aan den Rijn is snel te bereiken vanuit Boskoop, Waddinxveen, Koudekerk aan den Rijn, Woubrugge en Ter Aar.

 

Naambord

Wij maken alle schoenen

Behalve specialist in graveer techniek is Schoenmakerij DenNis vooral ook expert in schoenreparatie. Wij zijn een trots familiebedrijf met meer dan veertig jaar ervaring in de schoenmakerij. Wij beschikken over de kennis en de gereedschappen om iedere reparatie tot een succes te maken. Wist u dat een schoenreparatie helemaal niet duur hoeft te zijn?

Gooi uw beschadigde schoenen dus niet weg, maar breng ze langs bij Schoenmakerij DenNis in een van onze vestigingen. Na onze vakkundige reparatie kunt u nog jarenlang genieten van uw schoenen. Overigens geven wij onze klanten ook altijd graag wat tips mee om hun schoenen blijvend in goede staat te houden.

U kunt bij ons terecht voor de reparatie van alle schoenmerken, zelf voor dure Engelse en Italiaanse schoenen van merken als Crockett & Jones, Grenson en Santoni. Daarnaast zijn wij ook in staat om andere soorten schoeisel te repareren; waaronder bijvoorbeeld paardrijlaarzen. Bij alle vestigingen van Schoenmakerij DenNis kunnen onze medewerkers een losgeraakte hak weer stevig aan uw schoen bevestigen.

 

Wat wij nog meer doen

Schoenmakerij DenNis is geen doorsnee schoenmaker. Naast schoenreparaties en onze graveer techniek service verzorgen wij nog een paar andere diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke schoenaccessoires; bijvoorbeeld veters, inlegzolen en een groot assortiment aan onderhoudsmaterialen om uw schoenen als nieuw te houden.

 

veters Inlegzolen

 

Verder verkopen wij verschillende lederwaren; waaronder tassen, portemonnees en riemen. Wij bieden zelfs een sleutelservice waar u uw sleutels kunt namaken. Met welke reden u ook bij ons binnenloopt; u kunt altijd rekenen op een uitstekende service.

Openingstijden