Vakkundige paardrijlaarsreparatie

Paardrijlaarzen

Zijn uw paardrijlaarzen beschadigd? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om nieuwe laarzen te kopen. Maar eigenlijk is dat zonde, want in veel gevallen zijn de beschadigde laarzen nog prima te repareren. Een paardrijlaarsreparatie is bovendien een stuk voordeliger dan een nieuw paar laarzen. Schoenmakerij DenNis verzorgt een vlotte reparatie van alle soorten en maten paardrijlaarzen. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige en indien mogelijk originele materialen. Wij repareren onder andere hakken en ritsen van uw paardrijlaarzen.

Behalve reparaties aan paardrijlaarzen verzorgen onze schoenmakers ook reparaties aan vrijwel alle andere soorten schoeisel. Schoenmakerij DenNis is een familiebedrijf met ruim veertig jaar ervaring in het vak. Wij beschikken over de expertise en de materialen om ieder soort reparatie uit te voeren. Laat uw kapotte schoenen dus niet langer in de gangkast staan en kom vandaag nog langs bij onze vestiging in Weesp, Uithoorn,Leidsche Rijn, Zaandam en Alphen aan den Rijn.

 

Reparatie van alle schoenmerken

Bij Schoenmakerij DenNis kunt u terecht voor de reparatie van alle schoenmerken. Zo zijn wij gespecialiseerd in de reparatie van Van Bommel-schoenen en merken als Van Lier, Avang, Greve, Polini en Sendra. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met de reparatie van Engelse en Italiaanse schoenmerken als Crockett & Jones, Grenson en Santoni. Voor u met uw gerepareerde schoenen de deur uitloopt, geven wij ook graag wat tips mee om uw schoeisel als nieuw te houden.

Greson Greve

 

Ook als u op zoek bent naar een professionele schoenmakerij bent u bij Schoenmakerij DenNis op het juiste adres. Onze schoenmakers repareren alle soorten loszittende en afgebroken hakken. Net als bij onze schoen- en paardrijlaarsreparaties maken wij hierbij zoveel mogelijk gebruik van originele materialen.

 

Ook voor accessoires

Schoenmakerij DenNis biedt net een beetje meer service dan de gemiddelde schoenmaker. Zo vindt u in onze winkels een uitgebreid assortiment schoenaccessoires als veters, inlegzolen en onderhoudsmaterialen. Ook kunt u bij ons terecht voor lederwaren als tassen, portemonnees en riemen. Verder bieden wij een sleutel- en slotenservice,.

Bij Schoenmakerij DenNis zijn wij trots op ons niveau van dienstverlening. Wij hechten veel waarde aan het contact met onze klanten. Heeft u vragen over onze diensten? Loop dan even binnen bij één van onze vestigingen. U vindt ons ons aan de Nieuwstraat 56A in Weesp, Zijdelwaardplein 63A te Uithoorn, Baronie 80 te Alphen aan den Rijn en aan de Westzijde 53A in Zaandam. Bellen kan ook: 0294-414024 voor onze winkel in Weesp, 0172-450689 voor Alphen aan den Rijn, +31308790274 voor Leidsche Rijn, 0297-769046 voor Uithoorn of  075-6414439 voor Zaandam. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.

Openingstijden