Schoen accessoires kopen?

Wat u ook nodig heeft op het gebied van schoen accessoires: u vindt het bij Schoenmakerij DenNis. Bij onze vestigingen in Weesp, Alphen aan den Rijn, Leidsche Rijn Uithoorn en Zaandam kunt u terecht voor een ruim assortiment van onder andere veters, inlegzolen en onderhoudsmiddelen. Ook verkopen wij schoenspanners en schoen fournituren. Uiteraard staan wij u ook graag bij met advies; bijvoorbeeld over welke schoencrème u het beste kunt gebruiken.

Zo verkopen wij van het merk Rapide schoencrème, ledercrème, ledergel, ledervet, lederwax, lederolie en lederdressing. Ook kunt u bij ons terecht voor complete schoenpoetssets van Saphir en VG kleurcrème in vrijwel iedere gewenste kleur. Door uw schoenen goed te verzorgen gaan deze een stuk langer mee. Bij Schoenmakerij DenNis bieden wij daarom een groot aanbod van onderhoudsmiddelen van merken als Rapide en Saphir.

rapide-ledercremeveters

Specialistische schoenreparatie

Uiteraard kunt u bij Schoenmakerij DenNis ook terecht voor de reparatie van uw schoenen. Wij hebben maar liefst veertig jaar ervaring op het gebied van schoenreparatie. Ervaring die binnen ons bedrijf van vader op zoon is overgedragen. Wij beschikken over de juiste gereedschappen en tijdens de reparatie maken wij alleen gebruik van hoogwaardige materialen.

Schoenmakerij Dennis repareert alle merken schoenen. Zo maken wij uw chique Engels of Italiaanse schoenen weer als nieuw. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor merken als Van Bommel, Van Lier, Avang, Greve, Polini en Sendra. Verder repareren wij hakken. Een afgebroken of loszittende hak zetten wij snel weer voor u vast. Bij Schoenmakerij DenNis kunt u altijd rekenen op een snelle service.

 

Overige diensten

Ook voor niet-alledaags schoeisel kunt u terecht bij Schoenmakerij DenNis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan paardrijlaarzen. Als u niet zeker bent of wij u van dienst kunnen zijn, dan kunt u het beste even langs komen op één van onze vestigingen. U vindt Schoenmakerij DenNis aan de Nieuwstraat 56A in Weesp, aan de Westzijde 53A in Zaandam, Zijdelwaardplein 63A te Uithoorn en aan de Baronie 80 te Alphen aan den Rijn. Bellen kan ook: 0294-414024 voor onze winkel in Weesp, 0172-450689 voor Alphen aan den Rijn, +31308790274 voor Leidsche Rijn, 0297-769046 voor Uithoorn of   075-6414439 voor Zaandam. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.

Schoenmakerij DenNis verzorgt trouwens ook diensten die niet direct iets met schoenen of schoenen accessoires te maken hebben. Zo bieden wij een sleutelservice om uw sleutels na te maken.

Openingstijden