Schoenmakerij bij u in de buurt

Loopt u al maanden rond op dezelfde versleten schoenen? Of zijn uw favoriete stappers zo beschadigd dat ze noodgedwongen in de gangkast staan? Wacht dan niet langer en kom langs bij Schoenmakerij DenNis: uw ambachtelijke schoenmaker in Weesp, Zaandam, Uithoorn Leidsche Rijn en Alphen aan de Rijn. Met meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van schoenreparatie, maken wij uw beschadigde schoenen weer als nieuw.

 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze schoenreparaties? Loop dan even binnen bij één van onze vestigingen. U vindt Schoenmakerij DenNis in Weesp aan de Nieuwstraat 56A,in Zaandam aan de Westzijde 53A, in Leidsche Rijn aan de Londenstraat 136, Zijdelwaardplein 63A te Uithoorn en aan de Baronie 80 te Alphen aan de Rijn. Onze vestiging in Weesp is ook makkelijk bereikbaar vanuit Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Driemond en Nigtevecht. Onze vestiging in Zaandam is goed bereikbaar vanuit Oostzaan, Landsmeer en Koog aan de Zaan. En onze vestiging is Alphen aan den Rijn is snel te bereiken vanuit Boskoop, Waddinxveen, Koudekerk aan den Rijn, Woubrugge en Ter Aar.

Schoenmaker

Schoenmaker van alle merken

Schoenmakerij DenNis verzorgt reparaties aan alle bekende schoenmerken; zoals Avang, Van Bommel, Greve, en Van Lier. Ook voor schoenen van Engelse en Italiaanse merken als Grenson, Crockett & Jones en Santoni kunt u bij ons terecht. Voor het beste eindresultaat gebruiken wij voor al onze reparaties zoveel mogelijk originele materialen. Voordat u de deur uitloopt geven onze schoenmakers ook altijd graag wat tips mee om uw schoenen blijvend als nieuw te houden.

floris_van_bommel_logo santoni-logo-groot

 

Uiteraard voeren wij ook reparaties uit aan hakken. In de vestigingen Zaandam, Leidsche Rijn en Weesp van Schoenmakerij DenNis vindt u een professionele schoenmakerij. Hier kunnen onze vakkundige schoenmakers afgebroken of loszittende hakken weer stevig bevestigen. Ook als het om hakken gaat gebruiken wij zoveel mogelijk originele materialen.

Naast standaard schoenen en hakken kunt u ook bij ons terecht voor reparaties aan bijvoorbeeld paardrijlaarzen. In onze vestigingen verkopen wij een ruim assortiment aan schoenaccessoires als veters, inlegzolen en onderhoudsmaterialen.

 

Ook voor andere diensten

Schoenmakerij DenNis verzorgt naast reparaties aan schoenen en hakken ook tal van andere diensten. Heeft u een reservesleutel nodig voor bijvoorbeeld uw huis of fiets? Bij onze sleutelservice kunt u alle mogelijke sleutels laten namaken. Wilt u een naambordje laten maken? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres.

Waarvoor u ook komt, bij Schoenmakerij DenNis kunt u altijd rekenen op de allerbeste service. U kunt gewoon bij ons binnenlopen voor reparaties. In Weesp vindt u ons aan de Nieuwstraat 56A, in Zaandam aan de Westzijde 53A, in Leidsche Rijn aan de Londenstraat 136 en in Leidsche Rijn aan de Londenstraat 136. Mocht u toch specifieke vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd even bellen op telefoonnummer 0294-414024 voor Weesp, +31308790274 voor Leidsche Rijn, 0172-450689 voor Alphen aan den Rijn, 0297-769046 voor Uithoorn of  075-6414439 voor Zaandam. Wij staan u graag te woord.

Openingstijden