Vakkundige schoenreparatie

Veel mensen kopen al nieuwe schoenen bij de kleinste mankementen. Maar waarom zou u beschadigde schoenen meteen weggooien? In bijna alle gevallen zijn deze nog prima te repareren. Bovendien: schoenreparatie is een stuk goedkoper dan een paar nieuwe schoenen. Bij Schoenmakerij DenNis kunt u terecht voor de reparatie van de meest uiteenlopende schoenmerken. Wij doen ook orthopedische reparaties. U vindt ons ons aan de Nieuwstraat 56A in Weesp, Londenstraat 136 te Leidsche Rijn, Zijdelwaardplein 63A te Uithoorn, Baronie 80 te Alphen aan den Rijn en aan de Westzijde 53A in Zaandam.

 

Bij Schoenmakerij Dennis zijn uw schoenen in goede handen. Met de jarenlange ervaring binnen ons familiebedrijf u gegarandeerd van een perfect resultaat. Wij beschikken over de juiste gereedschappen om iedere schoenreparatie tot een succes te maken. Voor de schoenreparatie maken wij alleen gebruik van hoogwaardige materialen; indien mogelijk zelfs originele materialen.

 

Voor

Na

Voor Na
Voor Na

 

Schoenreparatie van alle merken

Vooral wanneer uw dure Engelse of Italiaanse schoenen zijn beschadigd, is het eeuwig zonde om deze zomaar in de prullenbak te gooien. Schoenmakerij DenNis is gespecialiseerd in de reparatie van merken Crockett & Jones, Grenson en Santoni. Ook voor de reparatie van andere merken kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor uw Van Bommel-schoenen of merken als Van Lier, Avang, Greve, Polini en Sendra. Laat uw kapotte schoenen niet langer verstoffen en bezoek een vestiging van Schoenmakerij DenNis bij u in de buurt.

Schoenmakerij Dennis is eveneens expert in het herstellen van hakken. In onze schoenmakerij repareren wij losgeraakte hakken van alle soorten schoeisel, wederom zoveel mogelijk gebruik makend van originele materialen.

Onderwerken

Heeft uw sneaker een nieuw onderwerk nodig? Dan bent bij ons aan het juiste adres. Wij zetten nieuwe onderwerken onder Sneakers van onder andere Filling Pieces, Lanvin, Phillip Plein en Royaums.

Onze service gaat verder

Naast schoenreparatie biedt Schoenmakerij DenNis ook een breed assortiment schoenaccessoires als veters, inlegzolen en onderhoudsmaterialen. Daarnaast verzorgen wij nog een aantal andere diensten. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld reservesleutels laten maken of een naambordje laten graveren.

Zelfs voor reparaties aan niet-alledaags schoeisel bent u bij Schoenmakerij DenNis aan het juiste adres. Denk hierbij bijvoorbeeld aan paardrijlaarzen. Verder doen wij ook orthopedische reparaties en originele reparaties van langzolen. Bent u niet helemaal zeker of wij u van dienst kunnen zijn? Loop dan even bij ons binnen of bel naar het telefoonnummer 0294-414024 voor Weesp, +31308790274voor Leidsche Rijn, 0172-450689 voor Alphen aan den Rijn, 0297-769046 voor Uithoorn of  075-6414439 voor Zaandam. Wij staan u graag te woord.

 

Openingstijden